Све категорије
ENEN
недефинисан
O nama

Цоаце Цхемицал Цомпани Лимитед

Цоаце Цхемицал Цо., Лтд. је локално приватно предузеће у Ксиамену, Кина. Предузеће специјализовано за пластичне компатибилне и средства за учвршћивање од 2009. Национално високотехнолошко предузеће које интегрише истраживање и развој, производњу и продају полимерних материјала. Цоаце се придржава пословне филозофије "стабилног квалитета, софистицираности, глобализације" да би служио тржишту.

Цоаце поседује површину од 50,000 квадратних метара са скоро 100 запослених, укључујући 20 техничког особља за истраживање и развој, и опремљен је потпуно аутоматизованом фабриком како би се обезбедио доследан квалитет материјала и безбедно радно окружење за запослене. који осигуравају годишњи капацитет од десет хиљада метричких тона, производни капацитет је достигао 20,000 тона годишње.

Цоаце има комплетан систем ланца складиштења и логистике у Кини, са канцеларијама и складиштима у Јиангсуу, Шангају, Зхејиангу, Цхонгкингу и Гуангдонгу. И отворена је прекоморска тржишта 2017. године, покривајући више од 20 земаља.

Са мисијом „преобликовања нове вредности материјала“, Цоаце наставља да улаже у истраживање и развој, стекао је десетине различитих патентних сертификата, производи покривају компатибилне, учвршћиваче, функционалне адитиве и друге области, сукцесивно су прошли националне, Европске уније и амерички сертификат. А главни купци су позната међународна и домаћа предузећа, као што су ЦГН, НевТецхВоок, Тајван Хеианг, Турска ЗИРВЕ компанија, Јужнокорејска компанија КОЦХ, итд. Производи се извозе у више од десет земаља у Европи, Америци и југоисточној Азији .

Зашто изабрати нас

Наш одличан тим је увек спреман да буде део ваше сарадње, квалитет је наша основна вредност.

20

Научни истраживачи пружају професионална решења

12000

Производно подручје процесног постројења

220

Сарађивали купци

100

Број резултата пројектног истраживања

ИСТОРИЈА ПРЕДУЗЕЋА

2009 01
2009

Основан је оснивачки тим Цоаце-а

2013 02
2013

Основана фабрика Цоаце и експериментални центар за истраживање и развој

2016 03
2016

Сарађивао са универзитетима и оснивањем канцеларије и магацина

Наша фабрика

Цоаце сертификати

c1
c2
c3
c4
c5
c6
c7
c8
c9
цКСНУМКС