Све категорије
ENEN
 • Како смањити мирис пластике
  Како смањити мирис пластике
  Када је у питању унутрашњост аутомобила, сигурно ћете бити забринути због оцене мириса унутрашњих делова аутомобила. Тест оцене мириса за мирис модификованих материјала у унутрашњости аутомобила. А како смањити је проблем. Наш Б2, који је компатибилан са слабим мирисом, има високу стопу калемљења, ниску испарљивост органске материје, низак остатак и лаку обраду.
 • Како решити проблем плутајућих влакана у ојачаном најлону?
  Како решити проблем плутајућих влакана у ојачаном најлону?
  Купци модификација најлона често питају како да реше проблем плутајућих влакана у ојачаном најлону Постоје три опције које можете изабрати.
 • Шта учинити када су пластични производи склони лому?
  Шта учинити када су пластични производи склони лому?

  Шта учинити када су пластични производи склони кртом лому Научите овај трик који ће вам помоћи да га решите Након што је оксидација пластике лако произвести феномен кртог пуцања Како побољшати жилавост пластике? Само треба да додамо право средство за учвршћивање пластике. Можете побољшати чврстоћу и отпорност пластике на удар

 • Одељење за складиштење и транспорт - Ујак Ма
  Одељење за складиштење и транспорт - Ујак Ма
  Ово је интервју чика маме, који је управник складишта у Цоацеу.
 • Да ли компатибилизатори/очвршћивачи испуњавају ФДА тестирање?
  Да ли компатибилизатори/очвршћивачи испуњавају ФДА тестирање?
  Теоретски говорећи, већина наших компатибилизатора, агенаса за учвршћивање и тако даље. Додавањем неких специфичних материјала, сировина која се додаје у складу са захтевима у основи може испунити захтеве ФДА. Али овде треба поделити неколико случајева. ПоЕ калемљење малеинског анхидрида је тешко прихватити ФДА. Тешкоће у пролазу нису узроковане калемљењем, већ растворљивошћу циклохексанона у једном од тестова. Дакле, зависи од тога како изаберете.
 • Како контролисати температуру екструзије најлона двоструког 6 споја једноструког 6 плус влакна
  Како контролисати температуру екструзије најлона двоструког 6 споја једноструког 6 плус влакна
  Температура екструзије је према обради најлона дупло 6, што је ближе могуће двоструком 6, али може бити нешто ниже од дупло 6. Један принцип је да се провери стање топљења пре додавања стаклених влакана.

Вруће категорије